En continuar la navegació entenem que s’accepta la nostra Política cookies
ACEPTAR
Pròxims tallers puntuals

Llagostera 3.0 és un projecte que pretén democratitzar l’accés a la tecnologia oferint eines i formació en aquest àmbit a l’abast de tothom. L’Ajuntament de Llagostera l’ha posat en marxa, en el marc de les actuacions del Pla de Barris, amb la voluntat de fomentar i impulsar la programació robòtica i l’aprenentatge mòbil.

La seu del projecte està situada a l’Espai Cultural Casa de les Vídues, on hi ha el Centre de Recursos Tecnològics públic que estarà obert als alumnes i a la població en general amb l’objectiu d’oferir una formació en habilitats digitals i robòtica. El Centre de Recursos neix amb la voluntat de ser un element de cohesió social, que facilitarà l’accés a tothom a les noves tecnologies amb material de primer nivell.

L’Ajuntament de Llagostera vol agrair la col•laboració de l’Editorial Vicens Vives, Lego Education Robotix, Samsung i la Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital de la Generalitat de Catalunya, tant pel que fa a l’accés al divers material que en forma part, com pel suport i acompanyament tècnic. De la mateixa manera, agraeix també l’interès i implicació de les escoles i l’institut de la població com a motors d’aquest projecte educatiu.

 

Horari d’obertura del centre (d’octubre a juny)

Dimecres i divendres de 17:00 a 20:00.

Accés lliure, gratuït i sense inscripció.

 

Dissabtes al matí

Cursos i tallers (alguns amb inscripció prèvia*).

 

*La informació dels cursos i tallers i de les seves inscripcions es troba dins de cada curs, llistats al final d’aquesta pàgina.

Robots Wedo 2.0 amb dos motors!

Hem estat inventant per aconseguir vehicles que funcionin amb dos motors! No ha estat fàcil, havíem d’innovar per obtenir estructures més robustes que aguantessin el pes i els moviments dels nous robots.

Han sortit robots molt diferents: alguns molt grossos, d’altres molt comprimits; alguns més estables, d’altres que es tombaven amb facilitat; alguns amb molts complements i d’altres més minimalistes…

El resultat ha esta impressionant!

 

 

 

 

 

Pròxims cursos
Nom
E-mail
Missatge
Centre de recursos tecnològics
Casa de les vídues
Pl. Llibertat, 1
Llagostera
3.0@llagostera.cat