En continuar la navegació entenem que s’accepta la nostra Política cookies
ACEPTAR

INICIACIÓ AL TORN I A L’ESMALTAT

A partir de 14 anys
del 4 al 8 de desembreDel 4 al 8 de desembre de 2021
de 9 a 13 hDe 9 a 13 h
Preu: 180180 € / curs
Professor/a: Valentí Miquel

Introducció i manipulació del fang, el torn, obrir la pinça, cilindre, acabats i polits. Acabades les peces, prepararem i aplicarem l’esmalt sobre la ceràmica cuita. Treballarem amb esmalts sense tòxics, i un cop cuits, aptes per a ús alimentari. Recobrirem les peces amb banys i pinzell, per a fer les ceràmiques impermeables i més resistents. I, a més a més, decorarem les nostres peces amb engalbes, pintura sota coberta, a pinzell, amb reserves i segells de cautxú. No es necessita coneixement ceràmic per a realitzar el curs.

Introducció i manipulació del fang, el torn, obrir la pinça, cilindre, acabats i polits. Acabades les peces, prepararem i aplicarem l’esmalt sobre la ceràmica cuita. Treballarem amb esmalts sense tòxics, i un cop cuits, aptes per a ús alimentari.
Recobrirem les peces amb banys i pinzell, per a fer les ceràmiques impermeables i més resistents. I, a més a més, decorarem les nostres peces amb engalbes, pintura sota coberta, a pinzell, amb reserves i segells de cautxú. No es necessita coneixement ceràmic per a realitzar el curs.

INSCRIU-TE
Més cursos
MÉS TALLERS PUNTUALS
Tallers puntuals
Exposicions
Cursos 2017 - 2018
Exposicions
Nom
E-mail
Missatge
Enviar
Escola Municipal d'Art Pere Mayol
Casa de les vídues
Pl. Llibertat, 1
Llagostera
escoladart@llagostera.cat