En continuar la navegació entenem que s’accepta la nostra Política cookies
ACEPTAR
Espai educatiu
Aula de formació municipal on s'ofereixen diversos serveis d'àmbit educatiu.

L’Educació és clau en la millora dels itineraris vitals de les persones, les famílies i les comunitats. Per aquest motiu és important que tant els joves com els adults de Llagostera disposin d’un espai amb les eines necessàries per poder tenir una formació adequada. Amb aquesta voluntat va néixer l’Espai Educatiu el maig del 2014.

L’Espai Educatiu és una aula de formació on s’ofereixen diversos serveis relacionats amb l’educació. Actualment s’hi desenvolupen tres projectes: el Reaprèn, que està dedicat a la formació reglada per a adults; el Reforça’t, que és un taller de suport a l’estudi adreçat als alumnes de l’institut de Llagostera, i el Recupera’t, que és un servei d’atenció als alumnes expulsats de l’institut de Llagostera.

ELS ESPAIS

L’Espai Educatiu Reaprèn és un aula d’adults municipal pensada per ajudar i assessorar persones majors de 16 anys que volen continuar o reiniciar els estudis a través de l’Institut Obert de Catalunya. Es tracta d’un espai preparat per estudiar telemàticament amb el suport d’un professor, el qual s’encarrega d’explicar i resoldre dubtes acadèmics, i de gestionar les inscripcions i matrícules durant els períodes establerts per l’IOC.

Actualment s’hi ofereix la formació de GES, el Curs de preparació per a la prova d’accés a cicles formatius de grau superior i els diferents cicles formatius de grau mitjà i superior de què disposa l’IOC.

El projecte Reforça’t és un taller de suport a l’estudi, adreçat als alumnes de 1r a 4t d’ESO, que pretén oferir un espai de treball amb les condicions adequades per estudiar i aconseguir que els joves tinguin una oferta d’alternatives d’oci saludables. Els nois i noies que hi participen tenen el suport d’un formador que els ajuda a resoldre dubtes i repassar continguts, facilitant-los eines i tècniques d’estudi per afavorir el seu treball de forma autònoma.

El projecte Recupera’t és un servei d’atenció als alumnes expulsats de l’institut de Llagostera. Es tracta d’un recurs que té la voluntat d’acollir aquests joves oferint-los un espai on treballar i reflexionar durant els dies que no poden assistir al centre educatiu. Durant la sanció, es treballa tant la part acadèmica com la part social d’aquest alumnes. Amb aquest servei es vol aconseguir que la mesura correctora tingui més èxit i sigui més profitosa per a tot l’alumnat.

DESCÀRREGUES
Informació formació Espai Educatiu Reaprèn
Període d'inscripcions IOC curs 2019-2020
Informació Reforça't 2019-2020
Butlleta inscripció i autorització Reforça't 2019-2020
Guia de recursos educatius 2019-2020
Recomanacions educatives per al confinament
Idees per jugar a casa durant el confinament 1
Idees per jugar a casa durant el confinament 2
Recursos artístics pel confinament
10 apps de robòtica i programació
5 apps per crear projectes de programació
Recull de jocs de taula Print & Play (per imprimir i jugar)
10 curtmetratges per a infants
Idees per jugar a casa durant el confinament
Idees per jugar a casa durant el confinament
Noves propostes educatives i lúdiques
Rosa Sant Jordi per pintar
Rosa Sant Jordi per pintar
Nom
E-mail
Missatge
Enviar
Espai educatiu
Casa de les vídues
Pl. Llibertat, 1
Llagostera
reapren@llagostera.cat